Kunst van én met tegels

‘Kleurrijke verbeeldingen met tegels – dat raakt je!’

Wij zoeken graag de grenzen van de mogelijkheden met tegels op, dit resulteert in innovatieve en vaak kunstzinnige projecten. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op.

Contact opnemen

‘Kleurrijke verbeeldingen met tegels – dat raakt je!’

Artiles zoekt graag de grenzen van de mogelijkheden met tegels op, dit resulteert in innovatieve en vaak kunstzinnige projecten.

Vispassage Doesburg

Een unieke vispassage! Vissen kunnen via die passage vijf meter hoogte overbruggen om van de Gelderse IJssel naar de Oude IJssel te zwemmen. Dat is belangrijk voor het voortbestaan van bepaalde vissoorten.

Locatie: Stuwcomplex, Barend Ubbinkweg, Doesburg

Bekijk alle foto's

Gemeentehuis
Oost Gelre

Opdracht: een symbolische weergave van de gemeente Oost Gelre waar alle inwoners zich in kunnen herkennen.

Resultaat: een aluminium paneel van 2,4 x 5 meter, bekleed met ca 30.000 stukjes glasmozaïek met daarvoor het jonge gezin, uitgevoerd in zwart Hdpe kunststof.

‘Samen leven
op kleurrijke grond’

Artiles-kunst-Gemeentehuis-Oost-Gelre

Commercial Peugeot –
billboard van tegels

Zomer 2016 lanceerde Peugeot de ‘Peugeot Expert,’ de bedrijfsauto voor de vakman. En wie kan dat beter introduceren dan de vakman zelf? Zo werden 3 vakmannen gevraagd ‘een ode van de expert, aan de expert’ te maken middels een billboard uitgevoerd in de eigen techniek.

Locatie: Stadhouderskade Amsterdam

Bekijk de commercial
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's

Zwembad Meekenesch
Lichtenvoorde

Mijn voorstel staat voor het wedstrijdelement /de strijd die de Lichtenvoordenaren moeten leveren om het bad open te houden. De zwemmer strijdt om het hoofd boven water te houden, maar meer nog om vaart te maken richting de toekomst, gedragen in de gehele breedte door de inwoners van Lichtenvoorde.

Realisatie: 2015

’15 meter
zwembadwand’

Gelderlander
Kunstprijs 2014

Met dit beeld heb ik, Edwin Harbers, in 2014 de Gelderlander Kunstprijs gewonnen met een beeld volledig bestaand uit tegels.

Dit was een van de eerste werken waarmee ik ook echt naar buiten ben getreden. Na deze prijs zijn bovenstaande projecten gevolgd – zo gaaf!

 

‘Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem via onderstaande knop contact met mij op.’

contact opnemen

Artiles vormgever in tegels

Op ’t Zand 1a,
7131 JB Lichtenvoorde

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring